Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Little Fockers

Little Fockers

02/07/2021 | Flixfilm

Little Fockers på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Paul Weitz
Skuespillere: Ben Stiller, Teri Polo, Robert De Niro
Spilletid: 98 min
Land: United States
Sprog: English, Ukrainian
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Greg Focker har et par uregerlige unger, og spændingerne med hans svigerfar kommer nok engang op til overfladen.

Little Fockers havde premiere på Netflix Danmark den 2. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Little Fockers på YouTube.Se Little Fockers på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Little Fockers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Little Fockers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Little Fockers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Little Fockers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar