Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Little Fockers

Little Fockers

24/06/2015 | Flixfilm

Se Little Fockers på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Paul Weitz
Skuespillere: Robert De Niro, Ben Stiller, Owen Wilson, Dustin Hoffman
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English, Ukrainian
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Greg Focker har et par uregerlige unger, og spændingerne med hans svigerfar kommer nok engang op til overfladen.


Se Little Fockers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Little Fockers havde premiere på Netflix Danmark den 24. juni, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Little Fockers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Little Fockers:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Little Fockers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Little Fockers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar