Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Little Ghost

Little Ghost

01/07/2019 | Flixfilm

Little Ghost på Netflix

Produktionsår: 1997
Genre: Family, Fantasy
Instruktion: Linda Shayne
Skuespillere: Kristina Wayborn, Jim Fitzpatrick, Sally Kirkland
Spilletid: 90 min
Land: Romania, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: En 12-årig dreng er med sin filmstjernemor og hendes irriterende kæreste til filmoptagelser på et middelalderslot, hvor han møder stedets unge, spøgelsesagtige beboer.

Little Ghost havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Little Ghost på YouTube.Se Little Ghost på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Little Ghost ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Little Ghost stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Little Ghost, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Little Ghost er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar