Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Little Hope Was Arson

Little Hope Was Arson

06/05/2015 | Flixfilm

Se Little Hope Was Arson på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, Crime, Drama, Family
Instruktør: Theo Love
Skuespillere: David Mahfood, Peggy Mahfood, Bill Parr, Lee Richards
Spilletid: 71 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Da 10 kirker bliver brændt ned i en by i Texas, opstår der splid og vrede i det strengt religiøse lokalsamfund.


Se Little Hope Was Arson på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Little Hope Was Arson havde premiere på Netflix Danmark den 6. maj, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Little Hope Was Arson ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Little Hope Was Arson:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Little Hope Was Arson er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Little Hope Was Arson stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar