Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Little Hope Was Arson

Little Hope Was Arson

06/05/2015 | Flixfilm

Se Little Hope Was Arson på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Documentary, Crime, Drama
Instruktion: Theo Love
Skuespillere: David Mahfood, Peggy Mahfood, Bill Parr
Spilletid: 71 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Da 10 kirker bliver brændt ned i en by i Texas, opstår der splid og vrede i det strengt religiøse lokalsamfund.

Little Hope Was Arson havde premiere på Netflix Danmark den 6. maj, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Little Hope Was Arson på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Little Hope Was Arson ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Little Hope Was Arson stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Little Hope Was Arson, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Little Hope Was Arson er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar