Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Little Italy

Little Italy

01/10/2020 | Flixfilm

Se Little Italy på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Donald Petrie
Skuespillere: Emma Roberts, Hayden Christensen, Danny Aiello, Andrea Martin
Spilletid: 102 min
Land: Canada, USA
Sprog: English, Italian, Latin
IMDb-karakter: 5.7

Handling: To unge elskende fra to konkurrerende pizzeriaer prøver at skjule deres kærlighed fra deres fejdende familier.Se Little Italy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Little Italy havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Little Italy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Little Italy:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Little Italy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Little Italy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar