Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Little Lunch: The Halloween Horror Story

Little Lunch: The Halloween Horror Story

20/03/2018 | Flixfilm

Se Little Lunch: The Halloween Horror Story på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Da klassen opfører et halloweenstykke om en dreng, der efterlader sine venner til fordel for et uhyggeligt nyt sted, påvirker det en elev ekstra meget.


Se Little Lunch: The Halloween Horror Story på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLittle Lunch: The Halloween Horror Story havde premiere på Netflix Danmark den 20. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Little Lunch: The Halloween Horror Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Little Lunch: The Halloween Horror Story herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Little Lunch: The Halloween Horror Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Little Lunch: The Halloween Horror Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar