Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Little Lunch: The Halloween Horror Story

Little Lunch: The Halloween Horror Story

20/03/2018

Se Little Lunch: The Halloween Horror Story på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Da klassen opfører et halloweenstykke om en dreng, der efterlader sine venner til fordel for et uhyggeligt nyt sted, påvirker det en elev ekstra meget.


Se Little Lunch: The Halloween Horror Story på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Little Lunch: The Halloween Horror Story havde premiere på Netflix Danmark den 20. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Little Lunch: The Halloween Horror Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Little Lunch: The Halloween Horror Story herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Little Lunch: The Halloween Horror Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Little Lunch: The Halloween Horror Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar