Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Little Lunch: The Nightmare Before Graduation

27/03/2018 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Fru Gonshas elever glæder sig til at blive færdige med folkeskolen – indtil de opdager, at en klassekammerat måske ikke skal videre sammen med dem.


Se Little Lunch: The Nightmare Before Graduation på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Little Lunch: The Nightmare Before Graduation havde premiere på Netflix Danmark den 27. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Little Lunch: The Nightmare Before Graduation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Little Lunch: The Nightmare Before Graduation herunder:Fra premieredatoen (27. marts, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Little Lunch: The Nightmare Before Graduation er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Little Lunch: The Nightmare Before Graduation stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar