Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Little Lunch: The Nightmare Before Graduation

Little Lunch: The Nightmare Before Graduation

27/03/2018 | Ingen kommentarer

Se Little Lunch: The Nightmare Before Graduation på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Fru Gonshas elever glæder sig til at blive færdige med folkeskolen – indtil de opdager, at en klassekammerat måske ikke skal videre sammen med dem.


Se Little Lunch: The Nightmare Before Graduation på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Little Lunch: The Nightmare Before Graduation havde premiere på Netflix Danmark den 27. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Little Lunch: The Nightmare Before Graduation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Little Lunch: The Nightmare Before Graduation herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Little Lunch: The Nightmare Before Graduation er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Little Lunch: The Nightmare Before Graduation stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar