Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Little Lunch: The Nightmare Before Graduation

Little Lunch: The Nightmare Before Graduation

27/03/2018 | Flixfilm

Se Little Lunch: The Nightmare Before Graduation på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Fru Gonshas elever glæder sig til at blive færdige med folkeskolen – indtil de opdager, at en klassekammerat måske ikke skal videre sammen med dem.

Little Lunch: The Nightmare Before Graduation havde premiere på Netflix Danmark den 27. marts, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Little Lunch: The Nightmare Before Graduation på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Little Lunch: The Nightmare Before Graduation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Little Lunch: The Nightmare Before Graduation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Little Lunch: The Nightmare Before Graduation, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Little Lunch: The Nightmare Before Graduation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar