Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Little Lunch

15/03/2018 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2015–
Genre: Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Flynn Curry, Olivia Deeble, Madison Lu, Oisín O'Leary
Spilletid: 13 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 8.4

Resumé: Set fra et barns perspektiv tager denne serie et humoristisk kig på, hvad der sker i løbet af den actionfyldte 15 minutters frokostpause hver dag.


Se Little Lunch på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Little Lunch (Lille frikvarter) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Little Lunch (Lille frikvarter) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Little Lunch herunder:Fra premieredatoen (15. marts, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Little Lunch (Lille frikvarter) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Little Lunch (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar