Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Little Lunch

Little Lunch

15/03/2018 | Flixfilm

Se Little Lunch på Netflix

Indspilningsår: 2015–2016
Genre: Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Flynn Curry, Olivia Deeble, Madison Lu, Oisín O'Leary
Spilletid: 13 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: Set fra et barns perspektiv tager denne serie et humoristisk kig på, hvad der sker i løbet af den actionfyldte 15 minutters frokostpause hver dag.


Se Little Lunch på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLittle Lunch (Lille frikvarter) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Little Lunch (Lille frikvarter) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Little Lunch herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Little Lunch (Lille frikvarter) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Little Lunch (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar