Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Little Lunch

Little Lunch

15/03/2018 | Ingen kommentarer

Se Little Lunch på Netflix

Indspilningsår: 2015–
Genre: Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Flynn Curry, Olivia Deeble, Madison Lu, Oisín O'Leary
Spilletid: 13 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.4

Resumé: Set fra et barns perspektiv tager denne serie et humoristisk kig på, hvad der sker i løbet af den actionfyldte 15 minutters frokostpause hver dag.


Se Little Lunch på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Little Lunch (Lille frikvarter) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Little Lunch (Lille frikvarter) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Little Lunch herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Little Lunch (Lille frikvarter) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Little Lunch (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar