Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Little Man Tate

Little Man Tate

01/04/2016 | Flixfilm

Se Little Man Tate på Netflix

Indspilningsår: 1991
Genre: Drama
Instruktør: Jodie Foster
Skuespillere: Jodie Foster, Alex Lee, Adam Hann-Byrd, Michael Shulman
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: En talentfuld 7-årigs evner betyder, at han ender midt i et slagsmål mellem sin arbejderklassemor og en skoleleder.


Se Little Man Tate på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLittle Man Tate havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Little Man Tate ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Little Man Tate herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Little Man Tate er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Little Man Tate stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar