Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Little Man

Little Man

01/10/2021 | Flixfilm

Se Little Man på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Comedy, Crime
Instruktion: Keenen Ivory Wayans
Skuespillere: Shawn Wayans, Marlon Wayans, Kerry Washington
Spilletid: 98 min
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Handling: En mand er så desperat efter at blive far, at han er villig til at tro på alt – selv, at en tyv med et barneansigt er et forladt barn.

Little Man havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Little Man på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Little Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Little Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Little Man, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Little Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar