Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Little Matters: Insects

Little Matters: Insects

05/09/2022 | Flixfilm

Little Matters: Insects på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Fra jagtfælder til metamorfoser, få et nærbillede af den visuelt forbløffende verden hos naturens mindste skabninger i denne afslørende dokumentar.

Little Matters: Insects havde premiere på Netflix Danmark den 5. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Little Matters: Insects på YouTube.Se Little Matters: Insects på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Little Matters: Insects ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Little Matters: Insects stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Little Matters: Insects, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Little Matters: Insects er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar