Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Little Miss Sunshine

Little Miss Sunshine

11/11/2014 | Flixfilm

Little Miss Sunshine på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Jonathan Dayton, Valerie Faris
Skuespillere: Steve Carell, Toni Collette, Greg Kinnear
Spilletid: 101 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: En familie fuld af skæve og farverige personligheder kører i et gammelt folkevognsrugbrød til Californien, hvor den lille Olive skal deltage i en skønhedskonkurrence.

Little Miss Sunshine havde premiere på Netflix Danmark den 11. november, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Little Miss Sunshine på YouTube.Se Little Miss Sunshine på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Little Miss Sunshine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Little Miss Sunshine stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Little Miss Sunshine, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Little Miss Sunshine er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar