Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Little Miss Sunshine

Little Miss Sunshine

11/11/2014 | Ingen kommentarer

Se Little Miss Sunshine på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Jonathan Dayton, Valerie Faris
Skuespillere: Abigail Breslin, Greg Kinnear, Paul Dano, Alan Arkin
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Resumé: En familie fuld af skæve og farverige personligheder kører i et gammelt folkevognsrugbrød til Californien, hvor den lille Olive skal deltage i en skønhedskonkurrence.


Se Little Miss Sunshine på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Little Miss Sunshine havde premiere på Netflix Danmark den 11. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Little Miss Sunshine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Little Miss Sunshine herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Little Miss Sunshine er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Little Miss Sunshine stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar