Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Little Miss Sunshine

Little Miss Sunshine

11/11/2014 | Flixfilm

Se Little Miss Sunshine på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Jonathan Dayton, Valerie Faris
Skuespillere: Abigail Breslin, Greg Kinnear, Paul Dano, Alan Arkin
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: En familie fuld af skæve og farverige personligheder kører i et gammelt folkevognsrugbrød til Californien, hvor den lille Olive skal deltage i en skønhedskonkurrence.


Se Little Miss Sunshine på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLittle Miss Sunshine havde premiere på Netflix Danmark den 11. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Little Miss Sunshine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Little Miss Sunshine herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Little Miss Sunshine er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Little Miss Sunshine stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar