Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Little Princess

Little Princess

05/03/2019 | Ingen kommentarer

Se Little Princess på Netflix

Indspilningsår: 2006–
Genre: Animation, Family, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Julian Clary, Jane Horrocks, Colin McFarlane, Maggie Ollerenshaw
Spilletid: N/A
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Resumé: Denne tegnefilmsserie, der er baseret på Tony Ross' børnebøger, følger den sjove og charmerende Lille Prinsesse.


Se Little Princess på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Little Princess (Den lille prinsesse) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Little Princess (Den lille prinsesse) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Little Princess herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Little Princess (Den lille prinsesse) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Little Princess (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar