Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Little Princess

Little Princess

05/03/2019 | Flixfilm

Little Princess på Netflix

Produktionsår: 2006–
Genre: Animation, Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jane Horrocks, Colin McFarlane, Julian Clary
Spilletid: N/A
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Denne tegnefilmsserie, der er baseret på Tony Ross' børnebøger, følger den sjove og charmerende Lille Prinsesse.

Little Princess (Den lille prinsesse) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Little Princess på YouTube.Se Little Princess på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Little Princess (Den lille prinsesse) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Little Princess (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Little Princess, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Little Princess (Den lille prinsesse) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar