Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Little Princess

Little Princess

05/03/2019 | Flixfilm

Se Little Princess på Netflix

Indspilningsår: 2006–
Genre: Animation, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jane Horrocks, Colin McFarlane, Julian Clary, Maggie Ollerenshaw
Spilletid: N/A
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Denne tegnefilmsserie, der er baseret på Tony Ross' børnebøger, følger den sjove og charmerende Lille Prinsesse.

Little Princess (Den lille prinsesse) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Little Princess på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Little Princess (Den lille prinsesse) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Little Princess (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Little Princess, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Little Princess (Den lille prinsesse) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar