Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Little Singham Legend of Dugabakka

Little Singham Legend of Dugabakka

14/07/2020 | Flixfilm

Se Little Singham Legend of Dugabakka på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Indbyggerne i Mirchi Nagar er bange for et spøgelse, der bortfører folk om natten. Den eneste, der kan redde dem, er Lille Singham!

Little Singham Legend of Dugabakka havde premiere på Netflix Danmark den 14. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Little Singham Legend of Dugabakka på YouTube.Se Little Singham Legend of Dugabakka på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Little Singham Legend of Dugabakka ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Little Singham Legend of Dugabakka stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Little Singham Legend of Dugabakka, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Little Singham Legend of Dugabakka er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar