Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Little Sister

Little Sister

14/01/2017 | Flixfilm

Se Little Sister på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Zach Clark
Skuespillere: Addison Timlin, Ally Sheedy, Keith Poulson, Peter Hedges
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: En tidligere goth, der nu vil være nonne, får sin tro testet, da hun vender hjem for at besøge sin bror, der blev såret i Irak-krigen.


Se Little Sister på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLittle Sister havde premiere på Netflix Danmark den 14. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Little Sister ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Little Sister herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Little Sister er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Little Sister stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar