Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Little Things

Little Things

09/11/2019 | Flixfilm

Se Little Things på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Dhruv Sehgal, Mithila Palkar
Spilletid: 16 min
Land: India
Sprog: English, Hindi
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Et par i 20'erne, der bor sammen, kæmper med op- og nedture i arbejdsliv, moderne parforhold og med at finde deres egen identitet i dagens Mumbai.Se Little Things på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Little Things (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 9. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Little Things (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Little Things:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Little Things er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Little Things (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar