Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Little Things

Little Things

05/10/2018 | Ingen kommentarer

Se Little Things på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Short, Drama
Instruktør: Andrew Nuno, Adrian Nuño
Skuespillere: Anita Nicole Brown, Keith Kelly, Lauryn Lugo, Jay Geller
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Resumé: Et par i 20'erne, der bor sammen, kæmper med op- og nedture i arbejdsliv, moderne parforhold og med at finde deres egen identitet i dagens Mumbai.


Se Little Things på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Little Things (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 5. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Little Things (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Little Things herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Little Things er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Little Things (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar