Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Little Things

Little Things

15/10/2021 | Flixfilm

Little Things på Netflix

Produktionsår: 2016–
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Dhruv Sehgal, Mithila Palkar, Navni Parihar
Spilletid: 16 min
Land: India
Sprog: Hindi, English
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Et par i 20'erne, der bor sammen, kæmper med op- og nedture i arbejdsliv, moderne parforhold og med at finde deres egen identitet i dagens Mumbai.Se Little Things på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Little Things (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Little Things på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Little Things (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Little Things (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Little Things, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Little Things er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar