Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Little Vampire

Little Vampire

09/08/2021 | Flixfilm

Se Little Vampire på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da en ung vampyr sniger sig ud af huset for at få nye venner, møder han hurtigt en menneskedreng – men en frygtindgydende fjende truer med at ødelægge det hele.

Little Vampire havde premiere på Netflix Danmark den 9. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Little Vampire på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Little Vampire ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Little Vampire stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Little Vampire, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Little Vampire er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar