Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Little Vampire

Little Vampire

09/08/2021 | Flixfilm

Little Vampire på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Animation, Family, Fantasy
Instruktion: Joann Sfar
Skuespillere: Camille Cottin, Louise Lacoste, Jean-Paul Rouve
Spilletid: 85 min
Land: France, Belgium
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Da en ung vampyr sniger sig ud af huset for at få nye venner, møder han hurtigt en menneskedreng – men en frygtindgydende fjende truer med at ødelægge det hele.

Little Vampire havde premiere på Netflix Danmark den 9. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Little Vampire på YouTube.Se Little Vampire på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Little Vampire ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Little Vampire stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Little Vampire, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Little Vampire er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar