Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Little Voice

Little Voice

01/11/2014 | Flixfilm

Se Little Voice på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Comedy, Drama, Music, Romance
Instruktør: Mark Herman
Skuespillere: Brenda Blethyn, Jane Horrocks, Ewan McGregor, Philip Jackson
Spilletid: 97 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Little Voice er en ung kvinde med en stemme, der kunne fylde 1000 koncertsale. Problemet er, at hun kun kan synge, når ingen hører hende.


Se Little Voice på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLittle Voice havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Little Voice ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Little Voice herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Little Voice er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Little Voice stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar