Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Little Voice

Little Voice

01/11/2014 | Flixfilm

Little Voice på Netflix

Produktionsår: 1998
Genre: Comedy, Drama, Music
Instruktion: Mark Herman
Skuespillere: Brenda Blethyn, Jane Horrocks, Michael Caine
Spilletid: 97 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Little Voice er en ung kvinde med en stemme, der kunne fylde 1000 koncertsale. Problemet er, at hun kun kan synge, når ingen hører hende.

Little Voice havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Little Voice på YouTube.Se Little Voice på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Little Voice ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Little Voice stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Little Voice, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Little Voice er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar