Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Little Witch Academia

15/08/2017 | 1 kommentar

Indspilningsår: 2017
Genre: Animation, Comedy, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Megumi Han, Erica Mendez, Alexis Nichols, Fumiko Orikasa
Spilletid: 25 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDB-bedømmelse: 8.1

Resumé: Akko starter på hekseakademiet. Hun er ikke den bedste studerende, men hendes gåpåmod giver pote for hende selv og hendes venner.


Se Little Witch Academia på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Little Witch Academia (Det lille hekseakademi) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Little Witch Academia (Det lille hekseakademi) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Little Witch Academia herunder:Fra premieredatoen (15. august, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Little Witch Academia (Det lille hekseakademi) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Little Witch Academia (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
1 kommentar til Little Witch Academia

  1. Nickolai - kl. 04:52, 19-08-2017:

    Hej flixfilm tror i der kommer flere sæsoner af serien da det giver sig selv at folk nok vil vide hvor god heks akko bliver plus tror mange elsker serien den er virkelig god og spændene som en anime skal være men vi som har set serien vil gerne se den historie til ende.

    Skriv kommentar