Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Little Witch Academia

Little Witch Academia

15/08/2017 | Flixfilm

Se Little Witch Academia på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Animation, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Megumi Han, Franciska Friede, Erica Mendez, Alexis Nichols
Spilletid: 25 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: Akko starter på hekseakademiet. Hun er ikke den bedste studerende, men hendes gåpåmod giver pote for hende selv og hendes venner.


Se Little Witch Academia på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLittle Witch Academia (Det lille hekseakademi) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Little Witch Academia (Det lille hekseakademi) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Little Witch Academia herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Little Witch Academia (Det lille hekseakademi) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Little Witch Academia (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Little Witch Academia

  1. Nickolai - kl. 04:52, 19-08-2017:

    Hej flixfilm tror i der kommer flere sæsoner af serien da det giver sig selv at folk nok vil vide hvor god heks akko bliver plus tror mange elsker serien den er virkelig god og spændene som en anime skal være men vi som har set serien vil gerne se den historie til ende.

    Skriv kommentar