Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Little Witch Academia: The Enchanted Parade

Little Witch Academia: The Enchanted Parade

22/12/2015 | Flixfilm

Se Little Witch Academia: The Enchanted Parade på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Animation, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Yô Yoshinari
Skuespillere: Megumi Han, Fumiko Orikasa, Michiyo Murase, Yôko Hikasa
Spilletid: 54 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Da Akko og de andre hårdt prøvede elever får til opgave at håndtere den årlige heksejagtparade, vil Akko gerne have, at begivenheden skal være mere positiv.


Se Little Witch Academia: The Enchanted Parade på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLittle Witch Academia: The Enchanted Parade havde premiere på Netflix Danmark den 22. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Little Witch Academia: The Enchanted Parade ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Little Witch Academia: The Enchanted Parade herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Little Witch Academia: The Enchanted Parade er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Little Witch Academia: The Enchanted Parade stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar