Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Little Witch Academia: The Enchanted Parade

Little Witch Academia: The Enchanted Parade

22/12/2015 | Flixfilm

Little Witch Academia: The Enchanted Parade på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Animation, Comedy, Family
Instruktion: Yô Yoshinari
Skuespillere: Megumi Han, Fumiko Orikasa, Michiyo Murase
Spilletid: 54 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Da Akko og de andre hårdt prøvede elever får til opgave at håndtere den årlige heksejagtparade, vil Akko gerne have, at begivenheden skal være mere positiv.

Little Witch Academia: The Enchanted Parade havde premiere på Netflix Danmark den 22. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Little Witch Academia: The Enchanted Parade på YouTube.Se Little Witch Academia: The Enchanted Parade på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Little Witch Academia: The Enchanted Parade ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Little Witch Academia: The Enchanted Parade stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Little Witch Academia: The Enchanted Parade, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Little Witch Academia: The Enchanted Parade er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar