Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Little Witch Academia

Little Witch Academia

22/12/2015 | Flixfilm

Se Little Witch Academia på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Animation, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Megumi Han, Franciska Friede, Erica Mendez, Alexis Nichols
Spilletid: 25 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: Akkos utraditionelle idéer bliver ikke vel modtaget på det magiske akademi, men da en drage slippes løs, er hun måske den eneste, der kan redde situationen.


Se Little Witch Academia på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLittle Witch Academia havde premiere på Netflix Danmark den 22. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Little Witch Academia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Little Witch Academia herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Little Witch Academia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Little Witch Academia stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar