Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Little Witch Academia

Little Witch Academia

22/12/2015 | Flixfilm

Little Witch Academia på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Animation, Comedy, Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: Megumi Han, Erica Mendez, Alexis Nichols
Spilletid: 25 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Akkos utraditionelle idéer bliver ikke vel modtaget på det magiske akademi, men da en drage slippes løs, er hun måske den eneste, der kan redde situationen.

Little Witch Academia havde premiere på Netflix Danmark den 22. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Little Witch Academia på YouTube.Se Little Witch Academia på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Little Witch Academia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Little Witch Academia stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Little Witch Academia, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Little Witch Academia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar