Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Little Witch Academia

Little Witch Academia

22/12/2015 | Ingen kommentarer

Se Little Witch Academia på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Animation, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Megumi Han, Erica Mendez, Alexis Nichols, Fumiko Orikasa
Spilletid: 25 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 8.0

Resumé: Akkos utraditionelle idéer bliver ikke vel modtaget på det magiske akademi, men da en drage slippes løs, er hun måske den eneste, der kan redde situationen.


Se Little Witch Academia på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Little Witch Academia havde premiere på Netflix Danmark den 22. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Little Witch Academia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Little Witch Academia herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Little Witch Academia er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Little Witch Academia stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar