Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Little Women

Little Women

08/10/2022 | Flixfilm

Little Women på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Action, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kim Go-eun, Nam Ji-hyun, Wi Ha-joon
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Tre søstre, der kun har hinanden, og som aldrig har penge nok, bliver viklet ind i en sammensværgelse, som involverer rige og magtfulde mennesker.Se Little Women på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Little Women (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Little Women på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Little Women (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Little Women (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Little Women, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Little Women er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar