Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Little Women

Little Women

01/09/2018 | Flixfilm

Se Little Women på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Greta Gerwig
Skuespillere: Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh, Eliza Scanlen
Spilletid: 135 min
Land: USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: Fire søstre og deres mor kæmper mod livets omskiftelser i et borgerkrigsramt Amerika, efter at deres far tager af sted for at deltage i krigen.


Se Little Women på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLittle Women havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Little Women ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Little Women herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Little Women er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Little Women stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar