Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Little

16/12/2020 | Flixfilm

Se Little på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy, Fantasy, Romance
Instruktør: Tina Gordon, Tina Gordon
Skuespillere: Regina Hall, Issa Rae, Marsai Martin, Justin Hartley
Spilletid: 109 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: En rædselsfuld chef forvandles til sig selv som teenager, og hun bliver tvunget til at tage i skole, mens hendes hårdtprøvede assistent må styre virksomheden.

Little havde premiere på Netflix Danmark den 16. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Little på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Little ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Little stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Little, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Little er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar