Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Littlest Pet Shop

Littlest Pet Shop

20/11/2015 | Flixfilm

Se Littlest Pet Shop på Netflix

Produktionsår: 2012–2016
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Ashleigh Ball, Sam Vincent, Peter New
Spilletid: 22 min
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Blythe opdager, at hun kan tale med dyrene i butikken Littlest Pet Shop, et aktivitetscenter for alle slags kæledyr, og det starter en lang række eventyr.

Littlest Pet Shop havde premiere på Netflix Danmark den 20. november, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Littlest Pet Shop på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Littlest Pet Shop ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Littlest Pet Shop stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Littlest Pet Shop, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Littlest Pet Shop er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Littlest Pet Shop

  1. isa - kl. 22:17, 13-01-2019:

    Kan littlest pet shop sæson 2 komme tilbage og få sæson 3, plis jeg ville gerne se dem. På forhånd tak.

    Skriv kommentar