Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Live

10/03/2021 | Flixfilm

Live på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: Vlad Paunescu
Skuespillere: Rodica Lazar, Tudor Chirila, Crina Tofan
Spilletid: 97 min
Land: Romania
Sprog: Romanian
IMDb-karakter: 6.1

Handling: En ambitiøs tv-værts karriere – og liv – kommer i fare, da hendes rapportering truer med at afsløre nogle magtfulde politikere.

Live havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Live på YouTube.Se Live på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Live ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Live stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Live, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Live er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar