Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Live and Let Live

Live and Let Live

01/09/2016 | Ingen kommentarer

Se Live and Let Live på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary
Instruktør: Marc Pierschel
Skuespillere: Kati Kosler, Ria Rehberg, Hendrik Haßel, Jan Gerdes
Spilletid: 80 min
Land: Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Resumé: Denne dokumentar undersøger menneskets forhold til dyr, og hvorfor nogle vælger at blive veganere, f.eks. en restauratør og en olympisk cykelrytter.


Se Live and Let Live på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Live and Let Live havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Live and Let Live ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Live and Let Live herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Live and Let Live er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Live and Let Live stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar