Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Live and Let Live

Live and Let Live

01/09/2016 | Flixfilm

Se Live and Let Live på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary
Instruktør: Marc Pierschel
Skuespillere: Kati Kosler, Ria Rehberg, Hendrik Haßel, Jan Gerdes
Spilletid: 80 min
Land: Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Denne dokumentar undersøger menneskets forhold til dyr, og hvorfor nogle vælger at blive veganere, f.eks. en restauratør og en olympisk cykelrytter.


Se Live and Let Live på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLive and Let Live havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Live and Let Live ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Live and Let Live herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Live and Let Live er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Live and Let Live stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar