Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Live by Night

Live by Night

08/12/2017 | Ingen kommentarer

Se Live by Night på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Ben Affleck
Skuespillere: Ben Affleck, Elle Fanning, Remo Girone, Brendan Gleeson
Spilletid: 129 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: I forbudstidens USA kæmper en søn af en betjent sig mod toppen af Floridas underverden, men han får en magtfuld fjende undervejs.


Se Live by Night på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Live by Night (Lev om natten) havde premiere på Netflix Danmark den 8. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Live by Night (Lev om natten) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Live by Night herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Live by Night (Lev om natten) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Live by Night stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar