Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Live is Life

Live is Life

18/07/2022 | Flixfilm

Live is Life på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Fem venner, der ser realiteterne af deres kommende voksenliv i øjnene, genforenes i et sidste eventyr: De tager på jagt efter en magisk blomst, der kan opfylde ønsker.

Live is Life havde premiere på Netflix Danmark den 18. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Live is Life på YouTube.Se Live is Life på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Live is Life ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Live is Life stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Live is Life, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Live is Life er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar