Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Live Twice, Love Once

Live Twice, Love Once

07/01/2020 | Flixfilm

Se Live Twice, Love Once på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da Emilio (Oscar Martínez) får konstateret Alzheimers, begiver han og hans familie sig ud på en mission for at genforene ham med hans barndomskæreste.

Live Twice, Love Once havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Live Twice, Love Once på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Live Twice, Love Once ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Live Twice, Love Once stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Live Twice, Love Once, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Live Twice, Love Once er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Live Twice, Love Once

  1. Suparwoman - kl. 18:40, 07-01-2020:

    Spansk film, IMDB 7,4

    Skriv kommentar