Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Live Up To Your Name

Live Up To Your Name

01/01/2020 | Flixfilm

Live Up To Your Name på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Drama, Fantasy, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Nam-gil Kim, Kim Ah-jung, Seo Jung-Yeon
Spilletid: 60 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.0

Handling: En hjertekirurg og en læge fra Joseon-tiden overvinder de 400 år imellem dem, mens de lærer og healer gennem hinanden.

Live Up To Your Name (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Live Up To Your Name på YouTube.Se Live Up To Your Name på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Live Up To Your Name (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Live Up To Your Name (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Live Up To Your Name, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Live Up To Your Name er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar