Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Live Up To Your Name

Live Up To Your Name

01/01/2020 | Flixfilm

Se Live Up To Your Name på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Fantasy, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Nam-gil Kim, Ah-jung Kim
Spilletid: 60 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: En hjertekirurg og en læge fra Joseon-tiden overvinder de 400 år imellem dem, mens de lærer og healer gennem hinanden.


Se Live Up To Your Name på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Live Up To Your Name (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Live Up To Your Name (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Live Up To Your Name:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Live Up To Your Name er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Live Up To Your Name (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar