Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Live

17/05/2018 | Flixfilm

Se Live på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Yu-mi Jung, Kwang-Soo Lee, Sung-Woo Bae, Chong-ok Bae
Spilletid: 60 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: Politibetjentene i Sydkoreas travleste patruljeenhed kæmper døgnet rundt for at opretholde lov og orden, men virkeligheden er langt fra ordentlig.


Se Live på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLive (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Live (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Live herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Live er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Live (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Live

 1. Argos - kl. 16:00, 10-06-2018:

  Hvis denne serie lever længe, er det mig et mysterium.
  Den ene hovedperson er et af de mest usympatiske, selvhævdende grotesk ondskabsfulde
  uhyrer, jeg nogensinde har oplev et og den anden ? – må simpelthen være lodret dum, hvis hun ikke kan se, at et forhold med “uhyret” vil være umulig. En så stor egoist vil da – i et parforhold – blive
  så dominerende og selvhævdende (“jeg har ret, jeg er den eneste, det var mig der gjorde det”) at partneren vil blive udslættet.
  Derudover er det trættende så forudsigelige. Man kender flosklerne og handlingerne (dette er denne serie dog ikke ene om men ligner her faktisk et utal af dårlig amerikanske serier).

  Skriv kommentar