Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Live

17/05/2018 | Flixfilm

Se Live på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Yu-mi Jung, Kwang-Soo Lee, Sung-Woo Bae, Chong-ok Bae
Spilletid: 60 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.4

Handling: Politibetjentene i Sydkoreas travleste patruljeenhed kæmper døgnet rundt for at opretholde lov og orden, men virkeligheden er langt fra ordentlig.

Live (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. maj, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Live på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Live (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Live (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Live, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Live er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Live

 1. Argos - kl. 16:00, 10-06-2018:

  Hvis denne serie lever længe, er det mig et mysterium.
  Den ene hovedperson er et af de mest usympatiske, selvhævdende grotesk ondskabsfulde
  uhyrer, jeg nogensinde har oplev et og den anden ? – må simpelthen være lodret dum, hvis hun ikke kan se, at et forhold med “uhyret” vil være umulig. En så stor egoist vil da – i et parforhold – blive
  så dominerende og selvhævdende (“jeg har ret, jeg er den eneste, det var mig der gjorde det”) at partneren vil blive udslættet.
  Derudover er det trættende så forudsigelige. Man kender flosklerne og handlingerne (dette er denne serie dog ikke ene om men ligner her faktisk et utal af dårlig amerikanske serier).

  Skriv kommentar