Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Living in Bondage: Breaking Free

Living in Bondage: Breaking Free

22/05/2020 | Flixfilm

Se Living in Bondage: Breaking Free på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama
Instruktør: Ramsey Nouah
Skuespillere: Swanky J.K.A., Ramsey Nouah, Kenneth Okonkwo, Enyinna Nwigwe
Spilletid: 150 min
Land: Nigeria
Sprog: Ibo, English
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: En ambitiøs ung mand med en gådefuld mentor kommer på glatis, da hans stigen i graderne trækker ham dybt ind i det okkultes verden.


Se Living in Bondage: Breaking Free på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Living in Bondage: Breaking Free havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Living in Bondage: Breaking Free ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Living in Bondage: Breaking Free:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Living in Bondage: Breaking Free er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Living in Bondage: Breaking Free stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar