Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Living in Bondage: Breaking Free

Living in Bondage: Breaking Free

22/05/2020 | Flixfilm

Living in Bondage: Breaking Free på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama, Fantasy
Instruktion: Ramsey Nouah
Skuespillere: Jide Kene Achufusi, Ramsey Nouah, Kenneth Okonkwo
Spilletid: 150 min
Land: Nigeria
Sprog: Ibo, English
IMDb-karakter: 5.1

Handling: En ambitiøs ung mand med en gådefuld mentor kommer på glatis, da hans stigen i graderne trækker ham dybt ind i det okkultes verden.Se Living in Bondage: Breaking Free på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Living in Bondage: Breaking Free havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Living in Bondage: Breaking Free på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Living in Bondage: Breaking Free ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Living in Bondage: Breaking Free stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Living in Bondage: Breaking Free, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Living in Bondage: Breaking Free er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar