Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Living on One Dollar

Living on One Dollar

01/09/2015 | Flixfilm

Se Living on One Dollar på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, Adventure, Drama
Instruktør: Zach Ingrasci(co-director), Sean Leonard(co-director), Chris Temple(co-director)
Skuespillere: Chris Temple, Zach Ingrasci, Sean Leonard, Ryan Christoffersen
Spilletid: 56 min
Land: USA, Guatemala
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Fire amerikanske venner rejser til Guatemala, hvor de forsøger at leve for en dollar om dagen i to måneder for at opleve et liv i ekstrem fattigdom.


Se Living on One Dollar på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLiving on One Dollar havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Living on One Dollar ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Living on One Dollar herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Living on One Dollar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Living on One Dollar stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar