Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Living on One Dollar

Living on One Dollar

01/09/2015 | Flixfilm

Se Living on One Dollar på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Documentary, Adventure, Drama
Instruktion: Zach Ingrasci, Sean Leonard, Chris Temple
Skuespillere: Chris Temple, Zach Ingrasci, Sean Leonard
Spilletid: 56 min
Land: United States, Guatemala
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Fire amerikanske venner rejser til Guatemala, hvor de forsøger at leve for en dollar om dagen i to måneder for at opleve et liv i ekstrem fattigdom.

Living on One Dollar havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Living on One Dollar på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Living on One Dollar ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Living on One Dollar stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Living on One Dollar, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Living on One Dollar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar