Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Living with Yourself

Living with Yourself

18/10/2019 | Flixfilm

Living with Yourself på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy, Drama, Sci-Fi
Instruktion: N/A
Skuespillere: Paul Rudd, Aisling Bea, Ali Akbar Sepahi
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Miles, der er midt i en livskrise, får foretaget en underlig behandling på en spa i et indkøbscenter. Han vågner op og opdager, at han har fået et nyt og bedre jeg.

Living with Yourself (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 18. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Living with Yourself på YouTube.Se Living with Yourself på Netflix
Anmeldelse: Living with Yourself - sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Living with Yourself (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Living with Yourself (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Living with Yourself, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Living with Yourself er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar