Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Living with Yourself

Living with Yourself

18/10/2019 | Ingen kommentarer

Se Living with Yourself på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Paul Rudd, Aisling Bea, Desmin Borges, Karen Pittman
Spilletid: 26 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Resumé: Miles, der er midt i en livskrise, får foretaget en underlig behandling på en spa i et indkøbscenter. Han vågner op og opdager, at han har fået et nyt og bedre jeg.


Se Living with Yourself på Netflix

Anmeldelse: Living with Yourself - sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Living with Yourself (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 18. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Living with Yourself (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Living with Yourself herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Living with Yourself er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Living with Yourself (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar