Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Living Without Water

Living Without Water

22/05/2022 | Flixfilm

Living Without Water på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktion: Sam Kingsley, Henry Richards
Skuespillere: Sam Kingsley
Spilletid: 50 min
Land: Finland
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Denne dokumentar fokuserer på de mange indbyggere i Lima, Peru, som er tvunget til at betale op til en uges løn for blot én dags vand.

Living Without Water havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Living Without Water på YouTube.Se Living Without Water på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Living Without Water ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Living Without Water stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Living Without Water, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Living Without Water er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar