Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Livsfarligt opgør

Livsfarligt opgør

16/09/2021 | Flixfilm

Livsfarligt opgør på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En livstræt kriminolog ankommer til Nice for at skrive en afhandling om vold. Da han selv bliver overfaldet, ender han med at falde for sin smukke læge.

Livsfarligt opgør havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Livsfarligt opgør på YouTube.Se Livsfarligt opgør på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Livsfarligt opgør ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Livsfarligt opgør stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Livsfarligt opgør, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Livsfarligt opgør er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar