Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Livvagterne

Livvagterne

15/07/2023 | Flixfilm

Livvagterne på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter en degradering skifter en ubesindig betjent job til et arbejde inden for privat sikkerhed og påtager sig en sag, der involverer kaos, korruption og en gammel ven.Se Livvagterne på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Livvagterne havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Livvagterne på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Livvagterne ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Livvagterne stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Livvagterne, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Livvagterne er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar