Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Liz in September

Liz in September

15/11/2017 | Flixfilm

Se Liz in September på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Fina Torres
Skuespillere: Patricia Velasquez, Eloisa Maturen, Mimi Lazo, Elba Escobar
Spilletid: 100 min
Land: Venezuela
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: En chokerende hemmelighed, tidligere elskende og ankomsten af en fremmed vender op og ned på Liz' liv, da hun fejrer sin fødselsdag på et lesbisk ejet feriested.


Se Liz in September på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLiz in September havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Liz in September ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Liz in September herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Liz in September er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Liz in September stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar