Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Llama Llama

Llama Llama

15/11/2019 | Flixfilm

Llama Llama på Netflix

Produktionsår: 2018–2019
Genre: Animation, Adventure, Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jennifer Garner, Islie Hirvonen, Brenden Sunderland
Spilletid: 24 min
Land: United States
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Den elskede børnebogskarakter, Lama Lama, får nyt liv i denne hjertevarme serie om familie, venskab og det at lære nye ting.

Llama Llama (Lama Lama) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Llama Llama på YouTube.Se Llama Llama på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Llama Llama (Lama Lama) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Llama Llama (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Llama Llama, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Llama Llama (Lama Lama) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar