Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Llama Llama

Llama Llama

15/11/2019 | Ingen kommentarer

Se Llama Llama på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation
Instruktør: N/A
Skuespillere: Brenden Sunderland, Islie Hirvonen, Austin Abell, Evans Johnson
Spilletid: 24 min
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.1

Resumé: Den elskede børnebogskarakter, Lama Lama, får nyt liv i denne hjertevarme serie om familie, venskab og det at lære nye ting.


Se Llama Llama på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Llama Llama (Lama Lama) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Llama Llama (Lama Lama) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Llama Llama herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Llama Llama (Lama Lama) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Llama Llama (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar