Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Llama Llama

Llama Llama

15/11/2019 | Flixfilm

Se Llama Llama på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation, Adventure, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jennifer Garner, Islie Hirvonen, Brenden Sunderland, Evans Johnson
Spilletid: 24 min
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Den elskede børnebogskarakter, Lama Lama, får nyt liv i denne hjertevarme serie om familie, venskab og det at lære nye ting.Se Llama Llama på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Llama Llama (Lama Lama) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Llama Llama (Lama Lama) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Llama Llama:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Llama Llama (Lama Lama) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Llama Llama (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar