Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lo Más Sencillo Es Complicarlo Todo

Lo Más Sencillo Es Complicarlo Todo

04/05/2018 | Flixfilm

Se Lo Más Sencillo Es Complicarlo Todo på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da en 17-årig pige finder ud af, at den nyhedsvært, hun er forelsket i, er blevet forlovet, lægger hun og hendes bedste ven en plan for at forhindre hans ægteskab.

Lo Más Sencillo Es Complicarlo Todo havde premiere på Netflix Danmark den 4. maj, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Lo Más Sencillo Es Complicarlo Todo på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Lo Más Sencillo Es Complicarlo Todo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lo Más Sencillo Es Complicarlo Todo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lo Más Sencillo Es Complicarlo Todo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lo Más Sencillo Es Complicarlo Todo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar