Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lo Sono Mia

Lo Sono Mia

01/04/2021 | Flixfilm

Lo Sono Mia på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne biografiske film dramatiserer sangeren Mia Martinis liv og hendes musikalske sejre på trods af sammenstød med familie, elskere og musikbranchen.

Lo Sono Mia havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lo Sono Mia på YouTube.Se Lo Sono Mia på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Lo Sono Mia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lo Sono Mia stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lo Sono Mia, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lo Sono Mia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar