Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Loaded

01/04/2018 | Flixfilm

Se Loaded på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jim Howick, Samuel Anderson, Nick Helm, Jonny Sweet
Spilletid: 41 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Fire venner bliver millionærer fra den ene dag til den anden efter at have solgt deres videospilfirma. Men deres nye status sætter deres venskab på prøve.


Se Loaded på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Loaded (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Loaded (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Loaded:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Loaded er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Loaded (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar