Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Local Hero

Local Hero

04/02/2015 | Flixfilm

Se Local Hero på Netflix

Indspilningsår: 1983
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Bill Forsyth
Skuespillere: Burt Lancaster, Peter Riegert, Fulton Mackay
Spilletid: 111 min
Land: United Kingdom
Sprog: English, Russian, Japanese
IMDb-karakter: 7.4

Handling: I denne varme komedie om personer i uvante omgivelser tager en kynisk, amerikansk oliebaron til en lille skotsk by for at forhandle en boreaftale på plads.

Local Hero havde premiere på Netflix Danmark den 4. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Local Hero på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Local Hero ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Local Hero stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Local Hero, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Local Hero er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar