Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lock, Stock and Two Smoking Barrels

Lock, Stock and Two Smoking Barrels

01/03/2020 | Flixfilm

Se Lock, Stock and Two Smoking Barrels på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktør: Guy Ritchie
Skuespillere: Jason Flemyng, Dexter Fletcher, Nick Moran, Jason Statham
Spilletid: 107 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Ed snydes i kort af gangsteren Slagter Harry og står med en kæmpe gæld og en uge til at skaffe pengene. Sammen med vennerne tager han kampen op på sin helt egen facon.

Lock, Stock and Two Smoking Barrels (Rub og stub og to rygende geværer) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Lock, Stock and Two Smoking Barrels på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Lock, Stock and Two Smoking Barrels (Rub og stub og to rygende geværer) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lock, Stock and Two Smoking Barrels stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lock, Stock and Two Smoking Barrels, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lock, Stock and Two Smoking Barrels (Rub og stub og to rygende geværer) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar