Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lock, Stock and Two Smoking Barrels

Lock, Stock and Two Smoking Barrels

01/03/2020 | Flixfilm

Se Lock, Stock and Two Smoking Barrels på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Comedy, Crime
Instruktør: Guy Ritchie
Skuespillere: Jason Flemyng, Dexter Fletcher, Nick Moran, Jason Statham
Spilletid: 107 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: Ed snydes i kort af gangsteren Slagter Harry og står med en kæmpe gæld og en uge til at skaffe pengene. Sammen med vennerne tager han kampen op på sin helt egen facon.


Se Lock, Stock and Two Smoking Barrels på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLock, Stock and Two Smoking Barrels (Rub og stub og to rygende geværer) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lock, Stock and Two Smoking Barrels (Rub og stub og to rygende geværer) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lock, Stock and Two Smoking Barrels herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lock, Stock and Two Smoking Barrels (Rub og stub og to rygende geværer) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lock, Stock and Two Smoking Barrels stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar