Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lock, Stock and Two Smoking Barrels

Lock, Stock and Two Smoking Barrels

01/03/2020 | Flixfilm

Lock, Stock and Two Smoking Barrels på Netflix

Produktionsår: 1998
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktion: Guy Ritchie
Skuespillere: Jason Flemyng, Dexter Fletcher, Nick Moran
Spilletid: 107 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Ed snydes i kort af gangsteren Slagter Harry og står med en kæmpe gæld og en uge til at skaffe pengene. Sammen med vennerne tager han kampen op på sin helt egen facon.Se Lock, Stock and Two Smoking Barrels på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Lock, Stock and Two Smoking Barrels (Rub og stub og to rygende geværer) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lock, Stock and Two Smoking Barrels på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Lock, Stock and Two Smoking Barrels (Rub og stub og to rygende geværer) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lock, Stock and Two Smoking Barrels stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lock, Stock and Two Smoking Barrels, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lock, Stock and Two Smoking Barrels (Rub og stub og to rygende geværer) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar