Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Locke & Key’ forlænget med ny sæson

‘Locke & Key’ forlænget med ny sæson

20/12/2020 | Flixfilm

locke key saeson 3Streamingtjenesten Netflix har netop annonceret, at en tredje sæson af spændings-serien ‘Locke & Key’ er på tegnebrættet.

Annonceringen sker inden at sæson 2 af serien har haft premiere.

Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse.

‘Locke & Key’, som er baseret på de populære grafiske romaner af samme navn af Joe Hill – Stephen Kings søn, og følger tre søskende, der, efter deres far bliver myrdet, flytter til deres slægtshjem i Massachusetts, hvor de opdager, at huset indeholder magiske nøgler, der giver dem utallige kræfter og evner. Dæmoner er dog også ude efter nøglerne og intet kan stoppe dem…

Artiklen fortsætter under annoncen

Rollebesætningen inkluderer blandt andet Jackson Robert Scott (‘It’) som Bode Locke, Connor Jessup (‘Falling Skies’) som Tyler Locke, Emilia Jones (‘What We Did on Our Holiday’) som Kinsey Locke, Sherri Saum (‘The Fosters ‘) som Ellie Whedon, Griffin Gluck (‘American Vandal’) som Gabe, Darby Stanchfield (‘Scandal’) som Nina Locke og Steven Williams (’21 Jump Steet’) som Joe Ridgeway.

LÆS OGSÅ   Netflix laver ny monster-serie med skaberne af 'Dark' og '1899'

Første sæson, der havde premiere i begyndelsen af februar 2020, er produceret af instruktøren Andy Muschietti, som har stået bag de succesfulde genindspilninger af ‘It’ og ‘It Chapter Two’ med den uhyggelige klovn Pennywise.

Flixfilm anmeldte første sæson og skrev blandt andet; “‘Locke and Key’ er et fornøjerligt, om end ikke altid lige skarpt, underholdende blandingsprodukt mellem Stephen King-gys, eventyr og high school-drama.”

Annonceringen af tredje sæson allerede inden at anden sæson har haft premiere cementere seriens succes som var blandt de meste sete serier på streamingtjenesten i slutningen af februar.

Det forventes, at ‘Locke & Key’ sæson 2 får premiere i begyndelsen af 2021.

Se ‘Locke & Key‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar