Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Locke and Key

Locke and Key

07/02/2020 | Ingen kommentarer

Se Locke and Key på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Efter mordet på deres far flytter tre søskende sammen med deres mor til farens barndomshjem, hvor de finder magiske nøgler, som giver adgang til kræfter og hemmeligheder.


Se Locke and Key på Netflix

Anmeldelse: Locke & Key

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Locke and Key (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 7. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Locke and Key (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Locke and Key herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Locke and Key er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Locke and Key (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar