Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Locke & Key

Locke & Key

22/10/2021 | Flixfilm

Se Locke & Key på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Drama, Fantasy, Horror
Instruktion: N/A
Skuespillere: Darby Stanchfield, Connor Jessup, Emilia Jones
Spilletid: 48 min
Land: Canada, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Efter mordet på deres far flytter tre søskende sammen med deres mor til farens barndomshjem, hvor de finder magiske nøgler, som giver adgang til kræfter og hemmeligheder.

Locke & Key (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 22. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Locke & Key på YouTube.Se Locke & Key på NetflixAnmeldelse: Locke & Key

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Locke & Key (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Locke & Key (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Locke & Key, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Locke & Key er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar