Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Locked Up

Locked Up

28/06/2019 | Ingen kommentarer

Se Locked Up på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Frank Christian Marx
Spilletid: N/A
Land: Germany, USA
Sprog: German, English
IMDb-karakter: N/A

Resumé: En naiv ung kvinde blev manipuleret til at begå underslæb for sin kæreste. Nu er hun i fængsel og må hurtigt lære at overleve i en hård, ny verden.


Se Locked Up på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Locked Up (Vis a vis) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 28. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Locked Up (Vis a vis) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Locked Up herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Locked Up (Vis a vis) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Locked Up (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar