Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Locked Up

Locked Up

31/07/2020 | Flixfilm

Se Locked Up på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Frank Christian Marx
Spilletid: N/A
Land: Germany, USA
Sprog: German, English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: En naiv ung kvinde blev manipuleret til at begå underslæb for sin kæreste. Nu er hun i fængsel og må hurtigt lære at overleve i en hård, ny verden.


Se Locked Up på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Locked Up (Vis a vis) (Sæson 5) havde premiere på Netflix Danmark den 31. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Locked Up (Vis a vis) (Sæson 5) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Locked Up:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Locked Up (Vis a vis) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Locked Up (Sæson 5) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar