Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Lockout

05/12/2015 | Flixfilm

Se Lockout på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: James Mather, Steve Saint Leger
Skuespillere: Guy Pearce, Maggie Grace, Vincent Regan, Joseph Gilgun
Spilletid: 95 min
Land: France, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: En agent, der uberettiget er anklaget for en forbrydelse, får muligheden for at gå fri, hvis han kan gennemføre en farlig redningsaktion i det ydre rum.


Se Lockout på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLockout havde premiere på Netflix Danmark den 5. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lockout ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lockout herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lockout er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lockout stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar