Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lockup: Chain Linked

Lockup: Chain Linked

17/04/2018 | Flixfilm

Se Lockup: Chain Linked på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Denne dokumentarserie fortæller forskellige indsattes historier gennem optagelser bag kulisserne og besøg i forskellige fængsler.


Se Lockup: Chain Linked på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Lockup: Chain Linked (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lockup: Chain Linked (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Lockup: Chain Linked:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lockup: Chain Linked er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lockup: Chain Linked (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar