Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lockup: Disturbing the Peace

Lockup: Disturbing the Peace

01/10/2017 | Ingen kommentarer

Se Lockup: Disturbing the Peace på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Kom med bag scenen i et af de mest berygtede fængsler i dette brutalt ærlige portræt af livet bag tremmerne for indsatte og fængselsbetjente.


Se Lockup: Disturbing the Peace på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Lockup: Disturbing the Peace (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lockup: Disturbing the Peace (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lockup: Disturbing the Peace herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lockup: Disturbing the Peace er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lockup: Disturbing the Peace (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar